Fotbollsskor Puma Future Match+ LL FG/AG - Voltage Pack [Storlek 44]

Fotbollsskor Puma Future Match+ LL FG/AG - Voltage Pack [Storlek 44]

1 224,27 kr

497,30 kr

-59%
La chaussure de football Puma FUTURE MATCH, inspirée par Neymar Jr, allie soutien et adhérence pour des performances irrésistibles sur le terrain.

Endast 1 kvar

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Fotbollsskor Puma Future Match+ LL FG/AG - Voltage Pack

Kallar alla playmakers. Inspirerad av Neymar Jr:s spelstil är nya FUTURE MATCH här så att du kan göra dem galna. Den har en FUZIONFIT360-överdel med PWRTAPE-stöd som håller dig på plats vid snabba skärningar och tempoväxlingar. Dynamic Motion System ger mer stöd i hälen, mer flexibilitet i framfoten och mer grepp i alla riktningar. Ovandelen är strukturerad med olika nivåer av grepp för dribblingar, passningar och avslut, så att varje spelvändning räknas.
Yttersula
Den lätta Dynamic Motion System-yttersulan förbättrar greppet och smidigheten för oförutsägbara tempo- och riktningsförändringar. Lämplig för fasta naturliga underlag och konstgräs (4G).
Ovandel
Den nya FUZIONFIT360-ovandelen är ännu mer anpassningsbar, ännu mer skyddande och kombinerar teknisk mesh och stretchstickning så att du kan göra dem galna med eller utan snören.
3D-texturer på viktiga kontaktområden är optimerade för att förbättra greppet och bollkontrollen för dribblingar, passningar och avslut.
Åldersgrupp

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 107366-04
Färg grå
Färg Grå
Storlek 44 - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Future
Stövelns yta Torr / syntetisk pitch (FG/AG)